mandag 27. desember 2010

Skjønn og søt blanding

Ett velkommet til mitt hjem lærret på 70 x50 cm. På venstre siden er ett hus inni ett kraftig og stødig tre. Som symboliserer stabilitet og varme. Kvinnen står å ønsker sine kjære og venner velkommen til sitt hjem.
På firkanten midt i bildet, sitter to gode venner på hver sin stol attmed bordet foran vinduet. I vinduet skinner månen. vennene har sittet å ledd og snakket og tatt igjen tiden som har vært siden sist de traff hverandre til de lange nattestimer.
På firkanten til høgre sitter to venner med hvert sitt lys på vingene til en fugl. Lysene står for respekt og komme sammen.


Dagdrøm, ett lærret på 50 x70 cm. 3 forskjellige blåfarger.
"En dagdrøm er fantasier, drømmer og illusjoner man kan ha i dagliglivet. Når man dagdrømmer kommer man inn i en slags trance der du ser for deg ting og kommer inn på nye tanker mens man er våken. Man kan dagdrømme når som helst" - no.wikepedia.org





Forelskelse, ett bilde bestående av 4 stk lerreter 20x 30 cm.
"Forelskelse er en følelse av stor beundring for, tiltrekning mot eller begjær etter en annen person, enten en av motsatt eller samme kjønn. Forelskelsen kan gi en opplevelse av intens lykke og velvære, og skyldes hormoner som utløser en naturlig rus i kroppen. Alle aldersgrupper kan bli forelsket
Når man er forelsket,produseres det fenyletylamin i hjernen. Når man er forelska, så er man rett og slett ruset! no.wikepedia.org




Flørt, ett lærret i størrelsen 50 x 70 cm

"Kurtisering eller Flørting er en form for menneskelig samspill som uttrykker en seksuell eller romantisk interesse i en annen person. Det kan bestå i konversering, kroppsspråk eller lett fysisk kontakt. Det kan være ensidig eller gjensidig. Kurtisering er muligens mer nærgående eller seriøst enn uskyldig eller humoristisk flørting.
Kurtisering brukes ofte for å uttrykke interesse og peile den andre personens interesse for fast følge, som kan utvikle seg til langvarig forhold. Det kan også være et forspill til tilfeldig sex uten fortsatt forhold.
Kurtisering kan bestå i kunstneriske fakter, språk, kroppsspråk, holdning og psykologiske tegn."no.wikepedia.org



Gledes engler, ett lærret på 40 x 50 cm. 12 forskjellige engeler. Disse 12 englene gleder seg over det som har vært, gleder seg over det som er her og no, og gleder seg til det som kommer fremover :-)

En blå eksplosjon !! lerret på 20x 40 cm. Rett behagelig, og er ett blikkfang :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar