mandag 8. november 2010

Harmoni


Disse to bildene på a 40 x 50 cm er laget for være ved siden av hverandre:-) enten tett i lag, side ved side, over hverandre eller med litt mellom rom som de er på dette bildet her. De går over i hverandre.
Det var veldig artig og spennende å lage de. Jeg følte meg rett og slett i harmoni innenfra og ut. Derav fikk de navnet Harmoni.
De er laget i tre "lag. Altso tre ulike lillafarger som jeg satt å koste meg med å lage. Da det tredje laget med lilla var lagt på, skrek de etter noen desjer med lilla glitter. Jeg gikk jeg noen dager å såg på de. Detalj for detalj kom til syne. Ikke alle like synlige... so da måtte jeg få frem noen av detaljene med å legge på en sølvfarge her og der :-)
So noen små visdomsord og sitater jeg fann på nettet litt her og litt der, i forbindelse med jeg tok med meg bildene på utstilling i Brattvågen
" Live well, laught often, love much"
"Hvordan blir man god? ved å ha det godt"
"So godt kan ett menneske være att det blir vakkert av det"
"Det store er ikke alltid godt, med det gode er alltid stort"

2 kommentarer:

  1. Dette likte jeg veldig godt. Nydelige farger.

    SvarSlett
  2. Takk for det Turid :-) Fargane på dette bildet er ikke reine kjøpte farger,forutenom sølvfargen, dei er blanda til og blitt sine egne unike farger. Enig med deg i at fargane på dette bildet er nydelige :-)

    SvarSlett